Opzoek naar een specialist in planning en beheer van uw glasvezelnetwerk? Kijk op www.bbforce.nl
Open
X
kabels.jpg

Dynamische capaciteit

Outsourcing

Uitbesteding van taken of inhuren van onze capaciteit voor werkzaamheden die normaliter intern worden verricht maakt de kosten bij opdrachtgever variabel. Hierdoor ontstaat flexibiliteit en slagkracht en de nodige ruimte bij opdrachtgever om zich toe te leggen op de eigen ‘core competence’. 

Employee-sharing

Met nieuwe samenwerkingsvormen scheppen wij mogelijkheden voor organisaties om de flexibiliteit en slagkracht te vergroten. Met deze samenwerkingsvormen kunnen medewerkers op individueel niveau of in groepsverband in eenzelfde periode deels werkzaamheden uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers in verschillende taken.

Prodetachering

Met prodetachering helpen we zowel opdrachtgevers als medewerkers actief verder bij detachering. Door toepassing van Talenten Motivatie Analyse (TMA) selecteren we professioneel de juiste medewerker. Met TMA wordt van kandidaat de drijfveer, motivatie en de vertaling naar gedrag gemeten. De gemotiveerde verbreding, verdieping en verankering in toegepaste leercycli maken onze medewerkers breed inzetbaar.