Opzoek naar een specialist in planning en beheer van uw glasvezelnetwerk? Kijk op www.bbforce.nl
Open
X
serverroom.jpg

Beleid

Samenwerking

We nemen deel in participaties waarmee we onze marktrelevantie vergroten. Onze participaties zijn gebaseerd op vertrouwen waarbij openheid en transparantie een grote rol spelen.
Ÿ

Personal Perfomance

Om tegemoet te komen aan het strategisch belang van opdrachtgevers, waarbij het aanwezige talent bij de klant ontwikkeld moet worden, anteciperen wij door de Talenten en Motivatie Analyse van EHRMVision toe te passen.
Het assessment geeft o.a. een overzicht van:

  • Een beschrijving van de persoonlijkheid (Motieven, Talenten, Sterke kanten en Valkuilen);
  • Communicatie met de kandidaat;
  • De ideale werkomgeving en voorkeur in management;
  • Ontwikkeling (suggesties en leer- en ontwikkelstijl);
  • Het is gemaakt om te laten zien hoe iemand op zijn best is, waar hij behoefte aan heeft en wat hij kan ontwikkelen.

Wij onderscheiden ons door het toepassen van de TMA in allerlei samenwerkingen en het vormen van teams, dit doen wij door uitgebreide analyse van de criteria af te zetten tegen de beschikbare en de te ontwikkelen talenten.

Beleidsscenario’s

Op de toekomst bereiden wij ons voor door te speculeren met verschillende ‘alternatieve toekomsten’. Dat dwingt ons om consequent ontwikkelingslijnen vanuit het verleden door te trekken naar morgen en overmorgen, of vanuit een futuristisch overmorgen terug te redeneren naar vandaag. Deze aanpak is niet gebaseerd op cijfers maar vooral op ons inzicht. Scenario’s maken het mogelijk om gezamenlijk met klanten en andere partners na te denken over een nieuwe mogelijke maakbare werelden. Hierdoor kunnen we dingen ‘zien’ die ons anders zouden overkomen.

It is about creating change before it creates us.